ЯК НАЛАШТУВАТИ КОДОВИЙ ЗАМОК TSA

Що таке замок TSA і як його встановити? Замок TSA (кодовий замок з функцією TSA) – це замок з функцією митного огляду. Основне його завдання – забезпечення безперешкодного огляду вашого багажу у разі потреби. Замки TSA необхідно встановити та налаштувати всім мандрівникам, які планують вирушити до США.

TSA pамок був створений після терактів в США в 2001 році. Служба TSA (Transportation Security Administration - Американська Асоціація з безпеки на транспорті) сканує багаж кожного пасажира перед вантаженням його на борт літака. З певною періодичністю, співробітники служби відкривають довільно обраний багаж для більш детального огляду. В цьому випадку, якщо багаж оснащений замками, що не затверджені TSA, вони будуть зламані для отримання доступу.

Замки, схвалені TSA, мають універсальний мастер-ключ, за допомогою якого легко відкриваються, не збиваючи код і не пошкоджуючи валізу. Такий ключ є тільки у митних служб США, Канади, Великобританії та Ізраїлю. Кожен замок, схвалений TSA, має розпізнавальний знак - червоний ромб, який показує, що він може бути відкритий майстер-ключем.

Samsonite встановлює на свої валізи навісні і вбудовані замки TSA (прикріплені до корпусу валізи), а також замки з функцією митного огляду діляться на замки, що відкриваються з ключа або з кодової комбінації.

Як відкрити кодовий замок TSA

Незалежно від того, чи забули ви свій код або просто зіткнулися з непередбаченою ситуацією, існує кілька способів вирішення цієї проблеми:

  1. Перевірте інструкції. Деякі замки TSA мають інструкції по скидання комбінації, які можуть бути розташовані на упаковці або всередині коробки, в якій замок був придбаний. Виконайте вказівки, щоб скинути комбінацію.
  2. Використовуйте майстер-ключ TSA. Агенти митниці мають спеціальні майстер-ключі для відкриття замків TSA. Якщо ви не можете самостійно відкрити замок, зверніться до митної служби на аеропорту, і вони допоможуть вам відкрити замок без пошкодження.
  3. Зверніться до виробника. Якщо у вас немає доступу до майстер-ключа і ви не можете знайти інструкції зі скидання комбінації, зв'яжіться з виробником замку. Вони можуть надати вам підказки або інструкції, як відкрити замок TSA.
  4. Зверніться до фахівців. Якщо ви не впевнені у своїх навичках чи побоюєтеся пошкодити замок, краще звернутися до професіоналів. Майстри з досвідом зможуть швидко та безпечно відкрити ваш замок, надавши доступ до вашого багажу.

Якщо ваша валіза оснащена кодовим замком TSA, вам стане в нагоді наша інструкція про зміну коду. Отже, як змінити код замку TSA?

Як налаштувати навісний кодовий замок TSA?

 

(Плоскі) Вбудовані кодові замки TSA, що встановлюються на валізи колекцій:

Upscape, Hi-Fi, Nuon, Proxis, Lite-Box, Lite-Cube, Lite-Shock, C-Lite, AIREA, Sunside, Bon Air DLX, Soundbox, Airconic, Cosmolite, Respark, Spectrilote 3.0, X-Blade, Pro-DLX 5, STACKD, D-lite

Випуклі кодові замки TSA, що встановлюються на валізи колекцій:

Popsoda, Base Boost, DISNEY AT, HEAT WAVE, HOLIDAY HEAT, SUNNY SOUTH, CROSSTRACK, Ecodiver

(Защіпка) Вбудовані кодові замки TSA, що встановлюються на валізи колекцій:

Magnum, Magnum Eco, S`Cure, S`Cure DLX

(Круглий) Вбудований кодовий замок з функцією TSA , що встановлюється на валізи колекції:

Ibon

Кешбек зараховується у вигляді бонусів на рахунок учасника програми лояльності:

  1. Активний через 14 днів після начислення.
  2. Баланс можна перевірити в особистому кабінеті у розділі «Загальна інформація»
  3. Накопиченими бонусами можливо оплатити до 50% вартості наступної покупки.